O ambianță plăcută pentru copilul tău, la medicul stomatolog.

Stomatologia pediatrică (numită și pedodonție – în limba greacă pes = copil și odontos = dinte) reprezintă ramura stomatologiei care se ocupă cu tratamentul specific al dinților de lapte și al dinților permanenți (abia erupți).

Clinica noastră stomatologică vă oferă întreaga gamă de tratamente dentare pentru copii. Copiii cu vârste între 6 și 12 ani prezintă o dentiție mixtă (atât dinți de lapte cât și dinți permanenți). În această perioadă se dezvoltă foarte multe carii dentare. Copiii consumă multe dulciuri și sucuri îndulcite, iar periajul dinților de cele mai multe ori este incorect.

Prima vizită la medicul stomatolog

Întâlnirea cu medicul stomatolog face parte din etapele importante pe care copilul le are de parcurs la început de drum și care își pun amprenta în creșterea și dezvoltarea sa, ca viitor adult. Atât părinții, cât și medicul stomatolog sunt responsabili ca această primă experiență să fie una plăcută.

Un ambient prietenos, alături de un plan de tratament foarte puțin traumatizant, reprezintă principalele atuuri pentru care copiii vor avea o primă experiență plăcută la stomatolog și vor (re)veni cu plăcere în clinica Stomalux.

Poți afla mai multe informații de pe contul nostru de Facebook.