Stomalux

Despre Noi

La Stomalux, misiunea noastră este să facem o schimbare pozitivă în viața copiilor, tinerilor și adulților prin a oferi îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate, într-o atmosferă relaxantă. Prin intermediul unei echipe de angajați profesioniști, plini de compasiune și dedicați, ne propunem să îmbunătățim sănătatea pacienților noștri, aspectul danturii, încrederea în sine și calitatea generală a vieții.

Vă oferim o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv tratamente preventive, cosmetice, de restaurare și stomatologie reconstructivă. Ne mândrim cu practica noastră concentrată pe nevoile pacientului. Noi facem tot posibilul pentru a face din vizitele dentare experiențe plăcute și pozitive pentru pacienții noștri. Ne străduim continuu să câștigăm loialitatea pacienților nostri, și ne așteptăm să vedem a doua și chiar a treia generație la consultație. Folosim materialele și tehnicile cele mai avansate din domeniu. Noi oferim un mediu orientat spre pacient, care include confort, încredere și educație.

Stomalux

Echipa noastră

Cunoaște echipa noastră de profesioniști în medicină dentară!

Ne mândrim cu o echipă complexă de specialiști cu competențe în parodontologie și endodonție, chirurgia dento-alveolară, ortodonție, protetica dentară.

Colaborarea inter-disciplinară este una dintre valorile cele mai importante la Stomalux, și poți fi sigur că vei găsi medici competenți care efectuează manopere chirurgicale și implantologie orală la cel mai înalt nivel.