Reconstructii dentare complete
Reconstrucție dentară folosind tehnologii de ultimă generație: Aparatul CEREC Sirona

Folosind aparatura CEREC, produsă de Sirona, putem oferi pacienților reconstrucția estetică a dinților într-o singură vizită la clinica Stomalux din Iași – Podul de Piatră.

Cele mai frecvente probleme de natură dentară care pot fi rezolvate prin reconstrucție dentară sunt:

 • Găuri nedorite
 • Dinți stricați (rupți la bază, dinți lipsă)
 • Dinți ciobiți sau pătați

 • CEREC reprezintă cel mai popular sistem dentar CAD/CAM din lume fiind folosit în peste 28 de milioane de reconstrucții dentare. CEREC folosește materiale de reconstrucție biocompatibile de lungă durată, demonstrate clinic. Este utilizat pentru fabricarea din ceramică integrală sau zirconiu a fațetelor, coronițelor și punților dentare.

  O simplă șlefuire este de ajuns pentru a imita nuanța dintelui natural.


  Fără amprente, fără lucrări provizorii, fără perioade de așteptare

  Prin procedura CEREC se frezează dintr-un bloc integral ceramic sau zirconiu, restaurarea fiind gata de cimentare în doar câteva minute. Astfel se elimină nevoia de coronițe provizorii sau lucrări provizorii.

  Înseamnă că nu mai ești nevoit să aștepți zile întregi pentru ca lucrarea să fie gata.

  Fără perioadă de așteptare, este nevoie doar de o singură ședință, deoarece restaurările CEREC se cimentează imediat.


  Ești medic stomatolog sau tehnician dentar și cauți aparatură CAD CAM?

  Dacă ești în căutarea unor echipamente sau aparatură CAD CAM pentru laboratorul dentar sau clinica stomatologică, îți recomandăm să iei legătura cu partenerii noștri de încredere de la P&C Dental.

  Fie că vrei să achiziționezi un sistem CAD CAM pentru laborator, cauți un scanner 3D stomatologic sau orice alte produse pentru cabinete stomatologice, aparaturi, instrumente, materiale, consumabile stomatologice, cu siguranță la vei găsi pe magazinul online pcdental.ro.


  © 1996 - Stomalux