Misiunea noastră este să facem o schimbare pozitivă în viața copiilor, tinerilor și adulților prin a oferi îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate, într-o atmosferă relaxantă.

Vă oferim o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv tratamente preventive, cosmetice, de restaurare și stomatologie reconstructivă. Ne mândrim cu practica noastră concentrată pe nevoile pacientului. Noi facem tot posibilul pentru a face din vizitele dentare experiențe plăcute și pozitive pentru pacienții noștri.

De ce să alegi Stomalux?

Stomalux vă oferă:

  • Tehnologie modernă
  • Echipă  de specialiști, profesională și calificată.
  • Laborator dentar și centru de radiologie

Servicii Stomalux

Consultație dentară

Consultația stomatologică presupune evaluarea statusului cavității orale, stabilindu-se un diagnostic și un plan de tratament corect.

Profilaxie

Profilaxia se referă la măsurile luate pentru a preveni boli și probleme de sănătate. Prevenirea este mai importantă decât tratarea.

Endodonție

Endodonția se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pulpei dentare și a structurilor anexe acesteia.

Estetică dentară

Obține zâmbetul mult visat, cu ajutorul celor mai eficiente și moderne tratamente.

Chirurgie

Tratamente complexe de chirurgie dentară, extracții și implanturi dentare.

Implantologie

Sisteme de implanturi dentare de ultima generatie ce au scopul de simplificare a procedurilor.

Radiologie dentară

Serviciile de radiologie dentară ajută la diagnosticarea corectă a problemelor dentare.

Pedodonție

O ambianță plăcută pentru copilul tău, la medicul stomatolog.

Protetică dentară

Ramură a stomatologiei care analizează starea arcadelor, a echilibrului muscular și articular afectate.

Programează-te online

Lasa-ne datele de contact si in cel mai scurt timp vei fi contact de un membru al echipei noastre pentru a stabili detaliile consultatiei.

Testimoniale

Recomand! In special dnul Dr Scutari – dedicati, intelegatori si cu multa experienta in spate! Experienta placuta atat la cabinetul din Podul de Piatra cat si la Hala Centrală.

Sergiu Lupu

Am avut o experiență plăcută de fiecare dată când am vizitat această clinică, medicii sunt foarte deschiși și foarte bine pregătiți în același timp. Tratează fiecare pacient ca pe o prioritate și voi reveni cu drag.

Irina Loghin

Am acordat cate o stea pentru fiecare an in care Echipa Stomalux a avut grija in cel mai mic detaliu de starea de sanatate si estetica dentara a mea si a familiei mele. Felicitari pentru devotamentul si pasiunea cu care isi fac meseria- dl dr Scutari si echipa.

Stefan Grigoriu

Articole & Noutăți

Abcesul dentar – cauze și tratament

15 iulie 2024|

Abcesul dentar este o pungă de puroi situată la nivelul țesuturilor dintelui. Atunci când în corp există o infecție bacteriană și corpul luptă împotriva ei, se formează puroiul. Ca și cauze ale abcesului dentar putem include caria dentară sau diferite afecțiuni ale gingiei. Abcesul dentar [...]

Ce sunt cariile dentare?

11 iulie 2024|

Ce sunt cariile dentare? Cariile dentare, cunoscute și sub denumirea de carii sau cavități, sunt leziuni ale dinților care pot provoca durere, disconfort și deteriorarea danturii.   De ce apar cariile? Principalele cauze ale cariilor sunt: Placa bacteriană: Un film lipicios format din bacterii, resturi [...]

Cazul 2

2 iulie 2024|

Pacienta s-a prezentat în Clinica noastră în luna Aprilie 2024, pentru îmbunătățirii funcției estetice, având multiple leziuni carioase, lucrări protetice incorect adaptate, dinți fracturați, retracții gingivale. După efectuarea tratamentelor: fațețe integral porțelan, pivoți fibră de sticlă, tratamente endodontice, coroane zirconiu pe implant, tratamentul [...]