Turism dentar

În Marea Britanie și în multe țări europene, îngrijirea dentară este costisitoare, mai ales în cazul în care sunt necesare lucrări de reconstrucție sau cosmetice extinse. În multe țări din Europa, planurile de asigurări de sănătate acoperă numai lucrările de ingrijire dentară cele mai rudimentare, motiv pentru care cei mai mulți oameni nu au acoperire stomatologică, în ciuda numeroaselor reforme ale sistemelor de asistență medicală.

Pe măsură ce îmbătrânim, dinții noștri se deteriorează foarte repede, de multe necesitând proceduri de reconstrucție sau de restaurare extinse care costa zeci de mii de euro. Astfel, economiile reprezintă un factor real, pentru o populație globală care trăiește cu 10 - 30 de ani mai mult decât părinții săi. Pacientul European nu va sacrifica calitatea pentru a economisi bani. Stomatologi foarte competenți care au absolvit facultăți respectate de stomatologie și sunt certificați de comisii din țările occidentale lucrează "chiar peste graniță", oferind servicii excelente pentru o fracțiune din costurile din țara lui origine. Pentru cei care pot trece cu ușurință o graniță națională, alegerea ar trebui să fie una clară.

De asemenea, persoanele care își iau o vacanță în România pot constata că își pot strecura unele servicii stomatologice la prețuri accesibile în planurile lor de vacanță. Cei care vin aici în călătorii de afaceri, își pot aloca timp pentru îngrijirea dentară pe durata acestora, economisind astfel atât pe tratamentul stomatologic cât și pe costurile de deplasare.

Ce este turismul dentar?

Turismul dentar este un program special conceput pentru pacienții cu reședința în afara României. Aceștia beneficiază de tratamente dentare de ultimă generație în momentul unei vacanțe și nu numai. Pentru liniștea și confortul vostru, clinica Stomalux va avea grijă ca toate detaliile să fie în ordine astfel încât dumneavoastră să vă puteți bucura de un tratament excepțional și în același timp să profitați de o vacanță frumoasă și placută pe meleagurile României.

Ce pași trebuie urmați?

Trimiteți o radiografie digitală panoramică la adresa office@stomalux.ro împreună cu detalii despre ce anume doriți și în ce perioadă să vă așteptăm la clinica noastră.

Unul dintre medicii echipei Stomalux vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta cu răbdare și profesionalism toate detaliile tratamentului de care aveți nevoie.

Ce include costul tratamentului?

 • Tratamentul stomatologic
 • Cazarea (pacientul avand posibilitatea să se cazeze la o adresă de pe iasi-apartment.com sau la recomandarea noastră.
 • Bucuria de a merge într-o frumoasă și unică zonă a României (opțional)
 • Transportul de la și către aeroport la sosire și la plecare.
 • Notă: Rezervarea și costul biletelor de avion sunt suportate de pacient. Pentru cei care nu cunosc limba română, se asigură translator.

  Programare
  Servicii stomatologice
  Turism dentar
  Reconstructii dentare
  © 1996 - Stomalux