Implant dentar
Implanturi dentare în Iași

Consumați din nou alimentele pe care le iubiți. Simțiți-vă încrezător în a lua masa în public cu prietenii. Implanturi dentare, un înlocuitor natural pentru protezele dentare și dinții lipsă.

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt cele mai apropiate înlocuiri pe care le avem pentru dinți. Acestea sunt fixate în gură la fel ca dinții pentru a ajuta la mestecare. Cel mai potrivit material pentru realizarea implanturilor dentare este titanul. Titanul a fost folosit cu succes pentru tratamentul medical de zeci de ani. Este foarte biocompatibil și sigur.

Implanturile dentare au fost folosite pentru prima dată în anii 1960. De atunci, au devenit rapid prima alegere pentru înlocuirea dinților lipsă. Strict vorbind, implanturile dentare sunt un "șurub" care acționează ca o rădăcină. Coroanele, punțile și protezele pot fi atașate deasupra implanturilor dentare pentru a ajuta la restabilirea dinților lipsă.

La Stomalux folosim trei tipuri de implanturi dentare de calitate superioară, astfel încât vom putea alege împreună cea mai potrivită soluție pentru dumneavoastră. Implanturile disponibile în cabinetele noastre sunt produse de mărci de renume precum Megagen, Bredent sau AlphaBio. Aceștia sunt lideri mondiali în domeniul implantului, stomatologiei restaurative și regenerative, care împărtășesc pasiunea noastră pentru calitate și dorința de a obține cele mai bune rezultate. Implanturile dentare de la Stomalux pot aduce înapoi beneficiile și sentimentul de încredere pe care îl conferă dinții puternici și sănătoși.
Pentru mai multe informații despre fiecare marcă în parte, vedeți articolul Implanturile noastre.

De ce să alegeți implanturi dentare?

Motivul numărul unu este că acestea arată și se simt la fel ca dinții naturali:

 • Nu este dificil să mănânci și să mesteci
 • Vorbești clar
 • Protejezi ceilalți dinți și osul
 • Procedură simplă la majoritatea pacienților
 • Te simți încrezător să mănânci din nou în public
Ce tip de probleme rezolvăm?

Implanturile dentare sunt soluția ideală pentru mulți oameni. În acești mulți ani de activitate, am ajutat oameni care aveau...

 • Un dinte lipsă
 • Mulți dinți dispăruți
 • Toți dinții lipsesc
 • Proteze dentare slăbite
 • Dentiții pierdute din cauza unui accident
 • Dentiții pierdute din cauza unei boli a gingiilor
Trei întrebări frecvente despre implanturile dentare

Bună ziua și bun venit la Stomalux, Iași. Iată trei întrebări frecvente pe care pacienții le pun atunci când iau în considerare implanturile dentare. Sunt dureroase? Cât timp vor dura implanturile mele dentare? Și cât costă? Să le luăm pe rând...

Doare?

Noi practicăm stomatologie fără durere aici la Stomalux, astfel încât procedura în sine, sub tipul de anestezic pe care îl folosim, este complet lipsită de durere. Pacienții au raportat disconfort timp de două până la trei zile după ce implanturile au fost plasate și acest lucru este tratat în mod obișnuit prin medicamente de rutină, cum ar fi Ibuprofen și Paracetamol.

Ce durată de viață au implanturile?

Ei bine, un implant ar trebui să dureze la fel de mult ca dintele natural. La Stomalux, practicăm un program de întreținere pe termen lung iar viziunea noastră de 'dinți pentru o viață' nu privește doar dinții, ci și implanturile. Deci, cu condiția să vă mențineți vizitele regulate și să urmați rutinele pe care le recomandăm, vă garantăm implanturi pe viață.

Cât va costa?

Este foarte dificil să vorbim despre costuri fără să vă vedem. Ceea ce facem la Stomalux este să vă invităm la o consultație gratuită unde puteți vorbi cu medicul despre preocupările dumneavoastră, despre ceea ce căutați și despre cum vă putem ajuta.

La sfârșitul acestei consultații, facem o programare pentru o evaluare detaliată și, dacă vă place ceea ce vedeți, vom schița apoi un plan de tratament pentru dumneavoastră. Pe planul de tratament va fi inclusă investiția dumneavoastră atât în timp, cât și în bani. Unele dintre celelalte lucruri pe care le oferim la Stomalux sunt planurile de plată accesibile. Un cost estimativ al implanturilor îl puteți găsi pe lista noastră de prețuri.

Deci, trei lucruri pe care le putem garanta pentru dumneavoastră: unul va fi lipsa durerii, în al doilea rând va fi accesibilitatea și în al treilea rând faptul că implanturile dumneavoastră vor dura, atâta timp cât urmați recomandările noastre.

Dinții tăi nu stau singuri. Ei fac parte dintr-un sistem complex, integrat. De aceea, fiecare dinte joacă un rol atât de important. Fiecare dinte asigură, de exemplu, ca dinții din față și din spate să fie aliniați.

Când mestecăm, un dinte sănătos întăreste calitatea maxilarului și ajută la prevenirea pierderii osoase. Dinții dispăruți, pe de altă parte, pot provoca slăbirea maxilarului. Schimbările fizice ale feței sunt un rezultat frecvent. Începeți să arătați mai în vârstă decât sunteți cu adevărat.

Din fericire, tehnologia dentară modernă vă poate readuce din nou la normal. Prin înlocuirea dinților lipsă, absorbția osoasă treptată poate fi oprită. Ca rezultat, se poate preveni și pierderea potențială a dinților. De fapt, cu îngrijirea și expertiza potrivită, puteți avea dinți care sunt puternici și care arată și se simt naturali.

Suntem siguri că aveți o mulțime de întrebări despre implanturile dentare, motiv pentru care vă încurajăm să ne contactați și vă așteptăm la o discuție pentru a acoperi toate aspectele legate de sănătatea dentară, pentru că vrem să cunoașteți toate faptele și pericolele ascunse cu care vă puteți confrunta dacă vă lipsiți de protezele dentare sau rămâneți cu dinții lipsă pe toată viața.

Protezele dentare obișnuite nu sunt singura soluție

Oferim o varietate de soluții moderne de înlocuire a dinților lipsă printr-un implant dentar. Oricare dintre aceste soluții vă poate ajuta să vă îmbunătățiți foarte mult calitatea vieții; prin faptul că vă permit mestecatul și vorbitul, și prin sporirea confortului și a încrederii în sine.

Suprafețele detașabile ale implanturilor asigură stabilitate. Dinții noi sunt atașați la două sau mai multe implanturi dentare, ceea ce face ca aceasta să fie o opțiune rentabilă din punct de vedere al costurilor. Puteți mesteca cu încredere o varietate de alimente iar simțul gustului nu vă este afectat. Dinții dumneavoastră pot fi îndepărtați pentru curățare, iar nevoia de adezivi pentru proteze este eliminată.

Proteze detașabile pe o bară de implant. Pentru o fixare mai sigură, o bara metalică de precizie este atașată implanturilor, oferind un suport mai puternic pentru protezele detașabile. Noii dumneavoastră dinți pot fi îndepărtați pentru curățare, iar nevoia de adezivi pentru proteze este eliminată.

Punțile fixate pe implanturi fixe sunt o soluție mai durabilă cu dinți de înlocuire naturali, fixați pe patru sau mai multe implanturi dentare. Această soluție stimulează menținerea oaselor, restabilește funcția de mestecat și ajută la menținerea senzației de gust, deoarece nu acoperă cerul gurii.

Pasul următor

Am dori să vă invităm la unul din cabinetele noastre din Iași pentru o consultație gratuită pentru a vedea dacă sunteți potrivit pentru implanturi dentare. Ne puteți suna sau contacta în scris folosind iconița din partea de jos a paginii și vă vom programa o întâlnire.


© 1996 - Stomalux